Снежи Вънова

Фотограф-дизайнер

Снежи се занимава с фотография от 2007г. и притежава собствено студио от 2013г. Нейната страст са детски и бебешки фотосесии, както и семейната фотография. Работила е като фоторепортер към вестниците "Посредник" и "Посоки". Oбучавала се е в програма Компютърни медийни технологи в НБУ София, има изработени 3D проекти и Web сайтове, занимава се с рисуване и графичен дизайн, но фотографията е нейната голяма любов и за това тя избира да й се отдаде напълно. Нейни снимки намират място в престижното издание ФотоМания, както и в редица новинарски издания и електронни медии.

ФОТОСЕСИИ

БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ФОТОСЕСИИ

Снимка

Индивидуален диск с обложка
1 кадър
1 декор
1 принтирана снимка

Мини

Индивидуален диск с обложка
5 кадъра
1 декор
5 принтирани снимки

Малка

Индивидуален диск с обложка
10 кадъра
2 декора
10 принтирани снимки

Нормална

Индивидуален диск с обложка
20 кадъра
3 декора
20 принтирани снимки

Средна

Индивидуален диск с обложка
30 кадъра
4 декора
30 принтирани снимки

Голяма

Индивидуален диск с обложка
40 кадъра
5 декора
40 принтирани снимки
*Фотосесиите са с продължителност около 1 час, като през първите 30-40 мин са самите снимки, а след това родителите избират кадрите, които биха икали да получат. Нямаме ограничение в броя тоалети, като е добре на всеки декор детето да е с различен тоалет. Все пак нека тоалетите да не са твърде много, тъй като децата се изнервят от преобличането и рискуваме да провалим снимките. Добре е да подберете атрактвни и стилни дрешки, а не ежедневни, за да се получат по-артистични кадри. По време на сесиите се заснемат доста повече кадри от поръчаните, като целта е да се уловят най-хубавите моменти, след това снимките се свалят на компютър, родителите ги разглеждат и избират тези, които харесват най-много. Избраните кадри преминават компютърна обработка, след което се изпращат електронно на e-mail на родителите, записват се на диск с индивидуална обложка и се разпечатват на фотохартия. Снимките, които не сте избрали се изтриват. Срокът за обработка и получаване на готовите пакети е 20 дни. За клиенти, които не са от гр. Плевен изпращаме пакетите безплатно до офис на Еконт.

ФОТОСЕСИИ НА НОВОРОДЕНИ ОТ 0 ДО 3 МЕСЕЦА

Малка

Индивидуален диск с обложка
15 кадъра
5 декора
15 принтирани снимки

Голяма

Индивидуален диск с обложка
25 кадъра
5 декора
25 принтирани снимки
*Фотосесиите на новородени отнемат от 1 до 4 часа, взависимост от настроението на бебето. При малки бебета до 2 месеца може да се правят снимки в заспало състояние, при което се получават много нежни кадри. За да заспи бебето в студиото е нужно време и търпение. За бебенца на 2 - 3 месеца, които все още не могат да сядат и съответно са трудни за позициониране, често изпозлваме родителите да ги придържат в определена поза. Сесиите и обработката на снимките на толкова малки бебенца е по-сложна и дълга, за това и цената е по-висока от останалите сесии. По време на снимки правим почивки, за хранене и преповиване, отделяме време да успокоим бебчо, ако се разтрой, както и да го приспим, ако родителите желаят кадри, на които бебето спи. По време на снимките не е хубаво да има твърде много придружители ,тъй като това ще разстрой бебето и ще напрегне обстановката, а така рискуваме да провалим цялата сесия. Обикновено бебенцата се снимат голички, като студиото е предварително затоплено до подходяща температура. За бебчета от 0 до 14 дни, предлагаме и вариант фотосесията да се осъществи в домашни условия с реквизити от студиото.

ОФЕРТИ ЗА ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ

Само ритуал в църква

Индивидуален диск с обложка
1 час присъствие на фотограф
Мини фотосесия на детето - 5 кадъра
1 снимка в размер 30/42см
Кадри без ограничения
20 принтирани снимки

Цялостно фотозаснемане

Индивидуален диск с обложка
5 часа присъствие на фотограф
Малка фотосесия на детето - 10 кадъра
10 снимки в размер 20/30 в луксозна кутия
Кадри без ограничения
20 принтирани снимки
*При фотозаснемането на кръщене няма ограничение в броя заснети кадри. Всички снимки преминават базова компютърна обработка. Ако искате фотографа да присъства по-дълго време от включеното в пакети, се доплаща по 60лв на започнат час. При офертата за заснемане само на ритуала в църквата, се правят снимки и с гостите пред църквата.

СЪБИТИЕ ИЛИ РЕПОРТАЖ

Детски рожден ден или празник

Индивидуален диск с обложка
Цената е на започнат час
Кадри без ограничения
10 принтирани снимки

Събитие или репортаж

Индивидуален диск с обложка
Цената е на започнат час
Кадри без ограничения
10 принтирани снимки

СВАТБЕН ПАКЕТ

ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

10 снимки в размер 20/30 в луксозна кутия
1 снимка с размер 30/42см
Фотокнига с размер 25/25см с 30стр и индивидуален дизайн
DVD диск и USB памет в луксозна кутия
Канава 50/50см
2 ма фотографи
10 часа присъствие на фотографите
Отразяване на цялото събитие, от подготовката на младоженците, до разрязването на торатата
Арт фотосесия на младоженците с продължителност между 1 и 2 часа
Професионална обработка на всички кадри
Художествена обработка и ретуш на кадрите от фотосесията
Кадри без ограничения
50 принтирани снимки
*В най-специалния ден в живота Ви няма място за компромиси, нито за пропуски. За това ние Ви предлагаме цялостно фотозаснемане на Вашата сватба от 2ма фотографи. Единият отразява подготовката на младоженеца, а другия на булката. По време на ритуала, църквата и ресторанта, 2ма фотографи покриват всички важни, интересни и забавни моменти, които един единствен фотограф би пропуснал.
За да уловим звездния Ви стайлинг и да запечатим любовта Ви, в пакета е включена Арт фотосесия на мадоженците, за която е добре да се предвидят между 1 и 2 часа. По време на фотосесията асистент по осветлението ще се погрижи светлината да е перфектна!

За нас фотозаснемането е най-важно, но след края на тържеството е важно това, което ще Ви остане за спомен от Вашата сватба. За това ние Ви предоставяме пълен пакет с луксозни фото продукти, които с гордост да показвате на приятелите и роднините си - фотокнига, лукс кутия със снимки, канава, DVD и флашка, както и много разпечатки на фото хартия.

Срокът за обработка и получаване на готовия пакет е 45 дни

ПОРТФОЛИО

Нашите творения

Записвaне

 

Нашето местоположение

ул.Панайот Волов
номер 16
град Плевен
България
Тел:0879439291
Имейл: sneji@snowystudio.com