За нас

Запознайте се с екипа

Снежи Вънова
Фотограф-дизайнер

Снежи се занимава с фотография от 2007г, а през 2014г отваря и първото си студио. Изучава Мултимедия, компютърна графика и анимация в НБУ, а след това се обучава и в пилотната програма на SoftUni за криейтив специалисти. Тя е нашият главен фотограф, пост обработчик и дизайнер .

Мартин Илиев
Оператор

Мартин е нашият основен оператор и неразделна част от екипа, той отговаря за прекрасните видео кадри и репортажи, а когато ситуацията го изисква, той се изявява и като втори фотограф. Основна негова страст са високите скорости и можете да го откриете да снима на мото съзтезанията и фестивали.

Венелина Вънова
Декоратор

Вени отговаря за фоновете на нашата сцена. Неините стил и внимание към детайлите създадоха много прекрасни визии през годините. Любимо занимание на Вени е подреждането на пъзели ГИГАНТИ и е известна с рекордното си подреждане на пъзела "Живот" с 24 000 елемента, през 2010г.

Симеон Вънов
Разработчик

Симо е нашият програмист, на когото разчитаме за модерен и комуникативен сайт, нови приложения за по-лесна работа и съвременни технологии. Със своята логична мисъл и находчивост, Симо успява да ни държи в крак с времето и да ни поддържа като едно от най-добрите студиа в региона.

Какво представлява нашата работа?

Snowy Studio е основано през 2014г. През годините се помещава в различни сгради, но всяка една от тях успя да превърне в уютно кътче за своите посетители. Работата на студиото е съсредоточена в семейната фотография. Наш приоритет са снимките на новородени, бебета и деца.

Правим снимки като билет за връщане назад към моменти, които иначе биха изчезнали.

We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone.

Katie Thurmes

Освен студийните фотосесии, ние ще бъдем до Вас и ще съхраним спомените от всички важни събития, през които семейството Ви преминава - кръщене, рожден ден, абитуриентски бал, юбилей, сватба. Можете да разчитате на нас за важните неща в живота.

Как протичат нещата?

В зависимост от типа услуга, към коята сте се насочили, има различна информация, която е нужно да обменим. Но на кратко:

 1. Свързвате се с нас.
 2. Уговаряме ден и час.
 3. Провеждаме насрочения ангажимент
 4. В срок до 30 дни получавате готовите снимки.

Защо да изберете нас?

Доволните клиенти, с които работим от години, са най-добрият индкатор за качеството на нашата работа.

 • Професионална работа.
 • Внимание към детайлите.
 • Индивидуален подход към всеки клиент.
 • Отговорно отношение към Вашите спомени.

Разпределяне на нашите ангажименти

 • Фотосесии

 • Семейни събития

 • Репортажи

 • Графичен дизайн

201856

Заснети кадри

314

Срещи с клиенти

239

Отразени събития

628

Проведени сесии

Доволни клиенти

Искренни благодарности за професионализма и страхотното отношение на фотографката от Snowy Studio. Благодаря ти от все сърца за прекрасните снимки.

Натали Стефанова

Благодаря Ви много за огромното търпение,невероятната обстановка,милото отношение и невероятните кадри,които получихме!

Цвети Пламенова

Най-добрия фотограф ,който познавам.Бъди здрава ,много щастлива и обичана .Нека хората като теб да са повече на тази земя!

Веселка Костова

Снежи, днес получих нещата. Безкрайно ти благодаря, всичко е прекрасно, много приятно ме изненада. Изобщо всичко надмина очакванията ми. Толкова се радвам, че избрах теб! Дерзай и до нови срещи!

Веси Донова