КОЛЕДА 2022

КОЛЕДА 2022

 

 

🎉Нямам търпение да обявя първите коледни сесии в новото ни студио!!!

Започнах пътя си като професионален фотограф преди 10 години. т.е. това ще е моята 10та коледа с Вас!📸

Твърде кратък период от време, за който не мога да се наситя на емоцията от хилядите детски усмивки, от пламъчетата в очите, при споменаването на Дядо Коледа и от неподправената емоция, по малките личица!

И тъй като това е нашето 4то студио, най-голямото от всичките ни до сега, и то на юбилейната ни 10та година, сме приготвили нещо специално за Коледа! При нас ще намерите:

7 коледни декора, с размер подходящ за деца и семейства

4 коледни декора, подходящи за лежащи и седящи бебета

 

🎀Освен това, ще получите всички избрани кадри освен електронно и на хартия, в размер 10/15см🎀

📖А допълнително към пакетите си можете да поръчате календари, чаши, магнити, ключодържатели, тениски, снимки на дърво, снимки на канава, снимки на пъзел и др. подаръци за Вас и Вашите близки. Перфектни подаръци за Коледа!🎁

📮Пакетите ни тази година са:

5 кадъра на 1 декор – 80лв

10 кадъра на 2 декора – 120лв

20 кадъра на 3 декора – 210лв

30 кадъра на 4 декора – 300лв

40 кадъра на 5 декора – 390лв

Допълнителен кадър на цената от 10лв.

Доплащане за сесии през уикенда – 50лв.

В студиото ще се допуска по 1 семейство.

Ако желаете да се снимате с приятелско/роднинско семейство, можете да си запишете два съседни часа и да се снимате при засичането им.

Сесиите ще започнат в края на октомври и ще продължат до края на януари, като студиото ще почива на официалните празници.

📬Сесиите заснете до 8 декември, ще получават своите пакети до Коледа. Останали – през януари.⏰

✒️Можете да се записвате на месинджъра на студиото, в контактната форма на сайта или на email: sneji@snowystudio.com.📝

☎️Поради това, че снимам активно, не мога да обещая, че записвания по телефона ще бъдат възможни по всяко време, но ако това е предпочитан за Вас начин, ще върна обаждане при първа възможност.📞

Обявените цени са за семейства, деца и бебета над 2 месеца. За коледна фотосесия на новородени, важат цените за фотосесия за новородени, като се приготвят специални декори.

Допълнителна информация:

 • ако искате във Вашата сесия да участва и домашен любимец, моля да ме уведомите за това предварително. Ще имате възможност да запишете последен за деня час за сесия. Самият любимец трябва да е с почистени лапички.
 • в студиото се влиза само с предварително добре изчистени обувки, по чорапи или с калцуни, които ще получите на входа. За всички, които ще участват на самите снимки, ако не искате в кадър да се виждат калцуни, моля да се подготвите с наистина добре изчистени обувки.
 • в студиото се спазват хигиенни мерки, почиства се и се дезинфекцира след всяка сесия
 • в студито не се допускат болни лица. Моля Ви за отговорност в това отношени! Ако Вие или детенцето Ви сте болни или имате дори някакви съмнения, моля да ме уведомите предварително и ще измислим начин да сменим часа. Запазвам си правото да отменям сесии, ако това правило не е спазено. Да не говорим, че на никое детенце няма да му е комфортно и забавно да се снима болничко и ще провалите сесията си.
 • за сесиите се идва на време, нито по-рано, нито по-късно. Тъй като и преди и след Вас вероятно ще има други сесии, моля да спазвате часа си, иначе рискувате да чакате пред студиото или в колата си или пък, ако закъснеете, да съкратите времето си за снимки и приготвяне
 • в студиото не се допускат доплънителни членове на семейството или приятели, с цел “ама тя само ще гледа”. Моля да присъстват само родителите и децата. Ако желаете да се снимате с баба/дядо или пък те са тези, които ще доведат детето на сесии, моля да ме уведомите.
 • можете да преобличате децата и себе си за всеки декор с различен тоалет
 • сесиите могат да бъдат закупени и под формата на подаръчни ваучери
 • като готов продукт от фотосесиите, получавате само избраните и заплатени кадри. Кадрите, които не попадната във Вашата селекция, се изтриват. Необработени и незаплатени кадри, не се предоставят!
 • авторските права на снимките са на фотографа и като такива, аз имам право да ги използвам с цел популяризиране на работата си. Цените на пакетите са калкулирани спрямо това мое право. Ако Вие не желаете Вашите снимки да бъдат използвани в моето портфолио, тогава моля да ме уведомите за това още при записване на часа си. Цената за конфиденциалност на снимките е +100% от цената на сесията.
 • 3-4 дни след сесията си, ще получите линк към галерия за избор на желаните кадри. Нямате ограничение във времето за избор, но ако искате снимките Ви да станат за Коледа, трябва да сте ги избрали до 8ми декември. Готовите пакети ще се получават до 10 работни дни, след избора на снимки.
 • ако желаете експресна услуга – галерия за избор в деня на сесията и готов пакет до 2 работни дни след избора на снимки – тогава цената е +60% от цената на избраната сесия.

ДЕКОРИ КОЛЕДА 2022

Върни се Нагоре
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.