Коя съм аз? За мен

Няколко думи за мен Радвам се да се запознаем!

Името ми е Снежи Вънова. Аз съм професионален семеен фотограф. За мен фотографията е начин на изразяване, начин да покажа гледната си точка за света и начин да нося радост на хората. Надявам се, че ще харесате моето фотографско портфолио и след това ще имаме възможност да създадем красиви кадри заедно!

Какво е фотографията за мен

През обектива светът изглежда различен. В снимката е запечатан само един кратък миг, който иначе изчезва в бързината на ежедневието ни. А снимките на бебета и деца са истинска машина на времето, тъй като малките съкровища растат толкова бързо и неусетно, че близките им забравят колко са били мънички. Но съхранен на снимка, този миг остава вечен. Именно в тази магия се влюбих, когато започнах да се занимавам професионално с фотография през 2012 година.

къде се случва магията моето студио

Моето студио е моят втори дом. Обичам да прекарвам време в него и да обмислям следващите си декори. Старая се то да бъде едно уютно място, на което малки и големи да се чувстват предразположени, да се отпуснат и да запечатам тяхната емоция. Декорите в студиото непрекъсната се обновяват и допълватм, така че да мога да пресъздам всяка моя идея. Изготвям и индивидуални декори, по проект и идея на клиентите. 

Как постигам ефекта Обработка

Снимките, които се заснемат било в студиото, било в дома на родителите или на открито, в повечето случай съдържат малки несъвършенства или пък липсва елемент, който ми се е искало да е там, за да стане кадъра съвършен. Всички мои кадри, задължително преминават компютърна обработка след заснемането. За това и има срок за получаване на готовите снимките. Под текста можете да видите пример за обработка на студийна снимка. Тук например съм премахнала местата, където се вижда стената зад декора, изгладила съм видимите ръбове по самия фон, добавила съм зелени клончета, за да се създаде триизмерен ефект, сложила съм допълнително джуджето Мърморко, което иначе се пада зад момиченцето, за да се виждат и седемте джуджета на снимката и съм добавила цветови корекции.

Върни се Нагоре
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.