Какво предлагам Услуги

Моите услуги са специализирани в сферата на бебешката и семейна фотография. Предлагам сесии за новородени, бебета, бременни, деца и семейства. Освен това заснемам семейни тържества, кръщенета, детски рождени дни, понуди и други семейни поводи. През годините съм снимала и събития от друго естество, като например репортажна фотография за ежедневен вестник, сватби, абитуриенти и др.Можете да разгледате примери за моята работа в раздел галерия. 

За бебчета до 2 месеца Новородени За бебчета до 2 месеца
Най-подходящ период за сесия за новородено е до 14тия ден след раждането. Сесиите могат да са както, студийни, така и в дома на родителите. Цената е 10лв на кадър, като минимума е 10 кадъра.
за бебета над 2 месеца Бебета за бебета над 2 месеца
Сесията може да е студийна или на открито. Най-подходящият период е, когато бебчето може да се надигне стабилно на ръчички или когато може да седи седнало. Цени: 10 кадъра - 70лв; 20 кадъра - 130лв; 30 кадъра - 180лв; 40 кадъра - 220лв;
за деца от 1 до 13 години Деца за деца от 1 до 13 години
Сесията може да е студийна или на открито. Цени: 10 кадъра - 70лв; 20 кадъра - 130лв; 30 кадъра - 180лв; 40 кадъра - 220лв;
За бъдещите мами Бременни За бъдещите мами
Сесията може да е студийна или на открито. Снимките преминават арт обработка. Цената е 10лв за кадър, като минимума е 10 кадъра.
фотосесии за семейства Семейна фотосесии за семейства
Семейните фотосесии са един прекрасен спомен, който носи умиление и приятни емоции години и поколения напред. Сесията може да е студийна или на открито. Цени: 10 кадъра - 70лв; 20 кадъра - 130лв; 30 кадъра - 180лв; 40 кадъра - 220лв;
балове Абитуриенти балове
Фото заснемане на абитуриентски и абсолвентски балове. Предлагам, както персонална фотосесия на цени 10лв на кадър, при минимум 10 кадъра. Така и почасово фото заснемане на тържество за 90лв/час
Заснемане на Свето кръщение Заснемане на
Предлагам няколко варианта на фото заснемане: Само ритуала в църквата - 250лв. Почасово заснемане в ресторната - 90лв/час. Или заснемане на цялото събитие, общо 5 часа - 550лв с включени фотокнига, диск, разпечатки и др.
фотозаснемане на детски Рожден ден фотозаснемане на детски
Заснемането може да бъде в детската градина, детски кът, ресторант или в домашни условия. Към него може да има и допълнителна фотосесия. Цената е 90лв/час (фотосесията се заплаща отделно).

допълнителна информация друг вид заснемане

Мога да предложа и друг вид фотозаснемане като продуктова фотография, интериорна или екстериорна фотография, сватби, юбилей, репортажи и др. по индивидуален проект и след предварително обсъждане. Можете да намерите примери в галерията.

контакти и социални медиикак да ме намерите

    Върни се Нагоре
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.